آمریکا منتظر تنش میان پکن - مسکو است-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط دیوان لاهه صادر شد صدور بیانیه اتحادیه اروپا درباره برنامه هسته‌ای ایران + جزئیات واشنگتن: همچنان از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت می‌کنیم واکنش روسیه و چین به وتوی پیش نویس قطعنامه غزه توسط آمریکا

آمریکا منتظر تنش میان پکن - مسکو است

معاون وزیر خارجه آمریکا مدعی شد پکن از گرم‌تر شدن روابط روسیه و کره شمالی و امضای سند همکاری دفاعی میان این دو کشور نگران شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۰۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 25
کد خبر: ۲۴۶۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، «کرت کمپبل» معاون وزیر خارجه آمریکا گفت: چین از سفر اخیر «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه به کره شمالی نگران شده است.

 

به ادعای این مقام آمریکایی، چین در مراودات خود با ایالات متحده به‌صورت تلویحی اعلام کرده است که از امضای یک سند همکاری دفاعی میان روسیه و کره شمالی نگران شده است.

 

کمپبل در اندیشکده «شورای روابط خارجی» گفت: «من فکر می‌کنم چین احتمالاً نگران است که اقدامات احتمالی کره شمالی منجر به بحران در شمال شرق آسیا شود.»

 

او گفت ایالات متحده معتقد است روسیه در فکر کسب حمایت‌های مضاعف از کره شمالی است، مخصوصاً در حوزه حمایت‌های تسلیحاتی.

 

به گفته این مقام آمریکایی، این اقدامی خطرناک است و مقامات ایالات متحده آن را تحت‌نظر خواهند داشت.

 

سازمان ملل به دلیل برنامه‌های هسته‌ای و موشکی کره شمالی، تحریم‌هایی را علیه این کشور وضع کرده است. بااین‌حال، کره شمالی با آغاز جنگ اوکراین، یک شریک تجاری خوب پیدا کرده است، کشوری که در شورای امنیت سازمان ملل حق وتو دارد.

 

پوتین اخیراً در سفر خود به کره شمالی، یک توافقنامه همکاری جامع با همتای خود امضا کرد که بر اساس آن، در صورت حمله به هر یک از طرفین، طرف دیگر باید فوراً از تمام توان خود برای حمایت تسلیحاتی از آن طرف استفاده کند.

 

چین که مدت‌ها شریک اصلی پیونگ‌یانگ بوده اما اخیراً کیم را در کنار هم نگه داشته است، علناً در مورد سفر پوتین چیزی نگفته است.

 

کمپبل با بیان اینکه چین و روسیه در مواجهه با کره شمالی و کشورهای شوروی سابق در آسیای میانه رویکردهای متفاوتی دارند، مدعی شد: «فکر می‌کنم در آینده شاهد بروز دوباره تنش‌ها میان مسکو و پکن باشیم.»/ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار