آمریکا منتظر تنش میان پکن - مسکو است-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

آمریکا منتظر تنش میان پکن - مسکو است

معاون وزیر خارجه آمریکا مدعی شد پکن از گرم‌تر شدن روابط روسیه و کره شمالی و امضای سند همکاری دفاعی میان این دو کشور نگران شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۰۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 25
کد خبر: ۲۴۶۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، «کرت کمپبل» معاون وزیر خارجه آمریکا گفت: چین از سفر اخیر «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه به کره شمالی نگران شده است.

 

به ادعای این مقام آمریکایی، چین در مراودات خود با ایالات متحده به‌صورت تلویحی اعلام کرده است که از امضای یک سند همکاری دفاعی میان روسیه و کره شمالی نگران شده است.

 

کمپبل در اندیشکده «شورای روابط خارجی» گفت: «من فکر می‌کنم چین احتمالاً نگران است که اقدامات احتمالی کره شمالی منجر به بحران در شمال شرق آسیا شود.»

 

او گفت ایالات متحده معتقد است روسیه در فکر کسب حمایت‌های مضاعف از کره شمالی است، مخصوصاً در حوزه حمایت‌های تسلیحاتی.

 

به گفته این مقام آمریکایی، این اقدامی خطرناک است و مقامات ایالات متحده آن را تحت‌نظر خواهند داشت.

 

سازمان ملل به دلیل برنامه‌های هسته‌ای و موشکی کره شمالی، تحریم‌هایی را علیه این کشور وضع کرده است. بااین‌حال، کره شمالی با آغاز جنگ اوکراین، یک شریک تجاری خوب پیدا کرده است، کشوری که در شورای امنیت سازمان ملل حق وتو دارد.

 

پوتین اخیراً در سفر خود به کره شمالی، یک توافقنامه همکاری جامع با همتای خود امضا کرد که بر اساس آن، در صورت حمله به هر یک از طرفین، طرف دیگر باید فوراً از تمام توان خود برای حمایت تسلیحاتی از آن طرف استفاده کند.

 

چین که مدت‌ها شریک اصلی پیونگ‌یانگ بوده اما اخیراً کیم را در کنار هم نگه داشته است، علناً در مورد سفر پوتین چیزی نگفته است.

 

کمپبل با بیان اینکه چین و روسیه در مواجهه با کره شمالی و کشورهای شوروی سابق در آسیای میانه رویکردهای متفاوتی دارند، مدعی شد: «فکر می‌کنم در آینده شاهد بروز دوباره تنش‌ها میان مسکو و پکن باشیم.»/ ایسنا

ارسال نظر