حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

آمریکا منتظر تنش میان پکن - مسکو است

معاون وزیر خارجه آمریکا مدعی شد پکن از گرم‌تر شدن روابط روسیه و کره شمالی و امضای سند همکاری دفاعی میان این دو کشور نگران شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۰۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 25
کد خبر: ۲۴۶۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، «کرت کمپبل» معاون وزیر خارجه آمریکا گفت: چین از سفر اخیر «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه به کره شمالی نگران شده است.

 

به ادعای این مقام آمریکایی، چین در مراودات خود با ایالات متحده به‌صورت تلویحی اعلام کرده است که از امضای یک سند همکاری دفاعی میان روسیه و کره شمالی نگران شده است.

 

کمپبل در اندیشکده «شورای روابط خارجی» گفت: «من فکر می‌کنم چین احتمالاً نگران است که اقدامات احتمالی کره شمالی منجر به بحران در شمال شرق آسیا شود.»

 

او گفت ایالات متحده معتقد است روسیه در فکر کسب حمایت‌های مضاعف از کره شمالی است، مخصوصاً در حوزه حمایت‌های تسلیحاتی.

 

به گفته این مقام آمریکایی، این اقدامی خطرناک است و مقامات ایالات متحده آن را تحت‌نظر خواهند داشت.

 

سازمان ملل به دلیل برنامه‌های هسته‌ای و موشکی کره شمالی، تحریم‌هایی را علیه این کشور وضع کرده است. بااین‌حال، کره شمالی با آغاز جنگ اوکراین، یک شریک تجاری خوب پیدا کرده است، کشوری که در شورای امنیت سازمان ملل حق وتو دارد.

 

پوتین اخیراً در سفر خود به کره شمالی، یک توافقنامه همکاری جامع با همتای خود امضا کرد که بر اساس آن، در صورت حمله به هر یک از طرفین، طرف دیگر باید فوراً از تمام توان خود برای حمایت تسلیحاتی از آن طرف استفاده کند.

 

چین که مدت‌ها شریک اصلی پیونگ‌یانگ بوده اما اخیراً کیم را در کنار هم نگه داشته است، علناً در مورد سفر پوتین چیزی نگفته است.

 

کمپبل با بیان اینکه چین و روسیه در مواجهه با کره شمالی و کشورهای شوروی سابق در آسیای میانه رویکردهای متفاوتی دارند، مدعی شد: «فکر می‌کنم در آینده شاهد بروز دوباره تنش‌ها میان مسکو و پکن باشیم.»/ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار